Dragă Suflet,

Bine ai venit într-o lume a călătoriilor spre sine și a terapiilor holistice care aduc o stare de bine! Suntem bucuroși să îți aducem rodul muncii noastre dedicate de luni de zile în domeniul Terapiilor Holistice – soluții și călătorii vindecătoare către sinele tău autentic.

Alătură-te Călătoriilor de Terapie Holistică conduse de terapeuți, practicieni holistici, profesori de yoga și wellness de top din toată lumea.

De la explorări ale teraselor de orez înscrise în Patrimoniul UNESCO în Bali la plaje și peisaje ce te lasă cu gura căscată în Creta, la safari în deșert în Marrakech, colecția noastră de destinații este irezistibilă.

Zboară cu noi în Bali, Maroc, România și Grecia pentru călătorii de vindecare și auto-descoperire, pentru aventuri care îți vor modela felul de a gândi și îți vor schimba percepția despre lume și viață. pentru voiaje transformaționale pentru sufletul tău care trezesc zeiță (sau zeul) din tine și îți trezesc potențialul maxim spre manifestare.

Avem o vastă experienta atât în munca cu sufletul și energia omului, cât și în turismul “de bine” sau de wellness și suntem pasionați să creem experiențe cu adevărat memorabile care îți desfată simțurile, iți hrănesc mintea, trupul și sufletul, într-o abordare HOLISTICĂ ce stă la baza motivației și activității noastre.

Călătoriile noastre de Terapie Holistică (Retreat-uri) sunt despre a învață noi deprinderi și de a aprofunda cunoașterea de sine în locații inspirationale, de vis. De aceea, Călătoriile noastre au loc în destinații superbe și locațiile noastre sunt alese pe sprânceană pentru a asigura cel mai înalt grad de confort pentru oaspeții noștri.

Oaspeții noștri și satisfacția lor reprezintă centrul mincii noastre, iar cei ce ni se alătură ne devin prieteni.

Călătoriile noastre au fost gândite și create ca voiaje către interior și te vor direcționa acasă, către adevărata(ul) TU.

Toate călătoriile au fost plămădite cu atenție și iubire pentru a-ți oferi șansă de a-ti încetini ritmul, de a trăi conștient, de a fi prezent în moment, de a fi în modul de observator atent care se bucură de lume și tot ce-l înconjoară.

Colegii și colaboratorii noștri se vor ocupa de tot, astfel că tot ceea ce trebuie să faci este să te concentrezi pe tine, pe interior, pe nevoile, sentimentele și senzațiile tale.

Oferim o călătorie închinată ȚIE.

O călătorie spirituală este o călătorie de vindecare.

Se referă mai mult la a da drumul decât la a acumula, deși programul este atent organizat pentru a-ți oferi suportul de care ai nevoie cu informații, activități, cultură locală și priveliști de înregistrat în minte și în suflet.

Îți oferim un mix de yoga și timp pentru tine, muncă cu sinele și binemeritată relaxare.

Toate călătoriile dau șansă descoperirii frumuseților locale prin îmbinarea confortului maxim cu specificul locului.

Călătoriile de Terapie Holistică aduc un concept unic ce este ideal pentru cei sofisticați, care au standarde și aspirații înalte și care își doresc mai mult decât o călătorie în șabloane.

„Cea mai lunga călătorie este cea spre interior.”

Cu drag, Sevim

ÎN RETREAT-URILE NOASTRE AI OPORTUNITATEA SĂ

 • Te răsfeți cu o călătorie pentru suflet, să îți îmbogățești viață și să duci la alt nivel experiența ta umană
 • Pășești în afara zonei de confort și a rutinei tale zilnice și să te expui unor experiențe noi, exotice, extraordinare
 • Explorezi pe plan personal, fizic, spiritual și să devii aliniat(ă) cu sinele tău, cu interiorul tău, cu valorile tale, cu cine ești TU cu adevărat
 • Te descoperi în profunzime, mai departe de suprafețe, cuvinte, măști și limitele a ceea ce credeai că ești
 • Participi la o experiență minunată de vindecare bazată pe conxiune, expunere și transformare profundă
 • Experimentezi și descoperi frumusețea lumii tale interioare, dar și a lumii exterioare în locații ce îți taie răsuflarea
 • Ajungi să ai momente de tipul “a-ha” cu privire la viața ta sau “a, acum înțeleg” care sunt puternice, inspirationale, emoționante și transformaționale
 • Îți identifici și extinzi limitările tale fizice, cognitive, mentale și emoționale
 • Pășești spre un nou nivel de conștiință – fizică, emoțională, ce privește grija de sine, ce privește abundența, sănătatea, prioritățile, timpul alocat pentru sine etc.
 • Experimentezi echilibru, bucurie, armonie, frumusețe și un stil de viață sănătos într-o abordare holistică
 • Îți atingi frumusețea interioară și să te conectezi cu tine mai profund
 • Înveți, experimentezi, trăiești, iubești cine ești, râzi, te bucuri
 • Să fii tu așa cum ești – autentic(ă), creativ(ă), împlinit(ă)

RETREAT-URILE ÎȚI OFERĂ URMĂTOARELE BENEFICII

 • Te întorci acasă o nouă persoană ulterior unui melanj sofisticat de dezvoltare personală, cultură și aventură
 • Faci tranziția de la stres, încordare, tensiune, oboseală cronică spre relaxare compelta, ușurință în mișcare și exprimare de sine, un stil de viață tihnit în care redescoperi să te bucuri de mirosul florilor
 • Te bucuri de un concept de călătorie în care te bucuri de vacanta ȘI beneficiezi de avantajele vindecătoare ale unui retreat
 • Îți răsfeți corpul prin tratamente, masaje și terapii
 • Îți hrăneșți mintea cu informații și tehnici benefice, vei participle la workshop-uri de gândire pozitivă și motivație, astrologie și numerologie
 • Îți înalți spiritul prin meditație, yoga și diferite forme de conectare la forțele superioare
 • Îți fortifici universul emoțional prin experimentarea unor momente unice de calm și serenitate și prin crearea unor amintiri frumoase și pe exterior și în interior
 • Întâlnești și să te împrietenești cu un grup de oameni faini și prietenoși, care au preocupări asemănătoare tie, care vor să crească și să evolueze care te susțin și te încurajează să-ți atingi potențialul maxim
 • Te bucuri de diversitatea și bogăția culturii locale, te vei familiariza cu oamenii și obiceiurile
 • Îți aduci contribuția la comunitatea locală și, deci, la aceasta lume, îți vei lasă amprenta
 • Îți explorezi creativitatea privită din mai multe unghiuri
 • Beneficiezi de tratamente de relaxare, de mâncare locală delicioasă și de un decor de vis
 • Pleci fericit(ă), sănătos(oasă) și revigorat(ă)

BENEFICIILE YOGA

Călătoria Yoga este uniunea cu sinelui tău divin interior și este introspectivă și transformatoare. Beneficiile pe termen scurt sunt aproape imediate și cele pe termen lung sunt profunde:

 • Îmbunătățește eficiența plămânilor și a sistemului cardio-vascular;
 • Calmează mintea și îți permite să abordezi situațiile stresante cu seninătate;
 • Reduce anxietatea și depresia, aduce echilibru și transformare în universul tău interior;
 • Explorează și extine limitele minții și a corpului tău și îți oferă oportunitatea de a-ți explora lumea interioară în profunzime;
 • Crește forța interioară și flexibilitatea corpului, are potențial de energizare și crește starea generală de bine;
 • Îmbunătățește concentrarea și calitatea somnului, eliberează corpul și deschide inima;
 • Elimină durerile de spate și îmbunătățește postura și flexibilitatea acestuia;

„Nu este despre a fi bun la ceva. Este despre a fi bun cu tine.”

PROFESORII DE YOGA DE A CĂROR MĂIESTRIE BENEFICIEZI

Călătoriile de Terapie Holistică sunt conduse de terapeuți, practicieni holistici, profesori de yoga și wellness de top din toată lumea. Aceștia vor evalua nivelul participanților și vor oferi clase conform nivelului grupului.

Vei primi grija, atenție și ghidaj.

Cu titlu general, vei beneficia de o explorare a stilurilor și a tehnicilor de yoga precum Hatha, Nidra, Mantra, Pranayama.

„Asana cea mai dificilă este a elibera.”

NU AM MAI FĂCUT YOGA, DAR MĂ INTERESEAZĂ CĂLĂTORIILE DE TERAPIE HOLISTICĂ

Îți place ce avem de oferit, dar te îngrijorezi că nu vei ține pasul cu restul grupului? Nu ai mai făcut yoga niciodată, dar beneficiile practicării îți surâd?

Primim cu brațele deschise toate nivelurile, de la necunoscători la avansați.

Folosește Călătoria de Terapie Holistică drept prima ta întâlnire cu paleta de stiluri și niveluri prezentate în timpul retreat-ului și alege ce ți se potrivește cel mai bine.

De aceea vii în retreat cu noi. Să înveți. Să experimentezi. Să crești. Să explorezi.

Călătoriile de Terapie Holistică sunt atât pentru bărbați, cât si pentru femei și sunt pentru toate nivelurile – de la începători la avansați.

„Poziția începe atunci când vrei să o abandonezi.”

Clasele de Yoga sunt opționale. Fie că vrei să participi la fiecare clasă sau doar la cele care îți fac cu ochiul, noi îți respectăm decizia.

Așa că, focuseaza-te 100% pe tine, pe ceea ce ai nevoie în momentul de față, ia-ți timpul de care ai nevoie, fii bland(ă) cu tine, participă la clasele și activitățile pe care le consideri esentiale pentru tine sau ia-ți o zi să te recreezi în stilul tău.

Despre asta este o Călătorie de Terapie Holistică. Este despre TINE!