ASTROLOGIA ESTE UN INSTRUMENT DE AUTOCUNOAȘTERE

Toate relațiile au potențialul de a ne transforma, însă relația cu tine este cea mai de durată, cea mai importantă și cea mai transformațională dintre toate. Pentru a funcționa în parametri optimi tu cu tine, în primul rand trebuie să te cunoști. Încă din cele mai străvechi timpuri se știa că data nașterii conține informații ce răspund cu precizie întrebărilor și îndoielilor oamenilor. Chiar și Magii de la Răsărit erau astrologi și s-au ghidat după astre pentru a afla momentul când s-a născut Iisus și a ajunge acolo unde se afla.

CE ESTE ASTROLOGIA?

Astrologia este un instrument de autocunoaștere și putere personală.

Astrologia este o artă, un instrument practic care studiază mișcarea planetelor și modurile în care tranzitele astrale ne influențează concret viață, explicând cu acuratețe fiecare aspect ale existenței de la finanțe, studii și copii la sănătate, relații, spiritualitate, viitor și profesie.

Astrologia este un alt mod de a descrie și explica viața, fiind o limbă straină, rară, cu simboluri fascinante, care te pune în legătură cu vibrații înalte și energii superioare!

O limba străină magică prin care accesez informații relevante pentru tine. Ești curios care sunt secretele ascunse în data nașterii tale?

CUM MĂ POATE AJUTA ASTROLOGIA?

Vreau să-mi schimb viață, de unde să încep? Este această persoană potrivită pentru mine? Ce profesie mi s-ar potrivi cel mai bine? Cum să-mi îmbunătățesc relația? Este perioada ideală pentru a mă muta din țară? Când o să-mi meargă și mie bine? De ce m-a părăsit? Cum pot să accept ce mi s-a întâmplat în trecut? Mă simt blocat(ă). De ce atrag același tip de situații în viață mea?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările arzătoare la care Astrologia răspunde.

Astrologia te ajuta să vezi viața într-o perspectivă nouă și să te deschizi totalității posibilităților! Ședințele te ghidează spre a înțelege că numai tu ești în controlul vieții tale.

Că ai la îndemână alegerea, dar pentru a lua cele mai bune decizii este esential să te cunoști și să-ți înțelegi motivațiile și mecanismele interioare, aspecte ce pot fi văzute cu ușurință în harta natală.

Vezi unde sunt doar așteptări sau iluzii și unde și cu cine poți constui ceva solid care te va împlini.

Astrologia te susține în luarea deciziilor de viață importante, când ești în fața mai multor opțiuni ce par ofertante, dar și atunci când treci printr-o perioadă de reevaluare a trecutului pentru a vedea dacă anumite decizii din trecut au fost pe linia destinului tău.

Scopul Astrologiei este să te ajute să te înțelegi mai bine și să conștientizezi zonele puternice și cele sensibile ale vieții tale. Cunoscandu-te, indiferent ce se va întâmpla, vei ști cum să întâmpini un eveniment, cum să-l depășești și ce să faci concret.

Rolul meu este să te ghidez în a face cele mai bune decizii pentru tine, dar și a-ți pune la dispoziții instrumente practice pentru a face față oricărei situații.

Vino să găsim împreună soluții și răspunsuri la întrebările tale și trăiește o viață fericită, abundentă și împlinită!

CUM VOM LUCRA?

Pentru a-ți întocmi harta natală personalizată și interpretarea acesteia am nevoie de următoarele informații:

 • Numele tău complet la naștere, precum și toate schimbările de nume;
 • Data nașterii – zi, lună, an;
 • Ora aproximativă a nașterii;
 • Locul nașterii – orașul și țara.

Folosesc software profesional pentru a-ți crea harta natală. Harta astrologică natală este mandala vieții tale, propriul tău cod, cu care poți deschide ușile acestei existențe și include informații despre toate domeniile vieții tale: personalitate și scopul general în aceasta viață, bani și stima de sine, proprietate, creativitate, familie, copii, muncă, relații, răni ale copilăriei, rutină și sănătate, lecții de viață și cum ar putea apărea în viața ta, lecțiile karmice și posibile provocări, spiritualitate și relația cu divinitatea.

Modul în care lucrez se concentrează pe aspectele practice ale vieții, iar scopul ședințelor de astrologie este să cresc calitatea vieții clienților mei.

Când alegi ședința de Astrologie individuală beneficiezi de următoarele:

 • Răspunsuri pentru întrebările tale, informații și clarificări cu privire la evoluția ta – personală, profesională, spirituală;
 • soluții practice și simple pentu trup, minte și suflet, precum și remedii practice, care ramân la îndemâna ta pe viață. Câteva exemple: soluții spirituale cu care rezonezi conform credințelor și valorilor tale, afirmații pozitive personalizate, recomandări de cărți ce conțin răspunsurile pe larg ale întrebărilor tale, teme practice, sfatul astrologului, ritualuri și soluții zilnice;
 • claritate și concentrare pe ceea ce este important pentru tine, pe prioritățile tale
 • ghidaj cu privire la provocările și grijile cu care te confrunți
 • sfaturi și susținere în procesul de luare a deciziilor importante;
 • asistență în a-ți înțelege direcția cea mai potrivită în viață pentru ca tu să poți discerne ce este pentru tine și la ce să renunți – situațiile și relațiile ce nu-ți mai servesc;
 • conștientizarea celor mai importante calități native ale tale și variante optime de a le folosi pentru a atinge cea mai bună variantă a ta.
 • pregătire în a întâmpina eventuale momentele critice sau tensionate din viața ta;
 • ascultare cu compasiune și confidențialitate pe viață.

Vom analiza împreună  harta ta astrologică natală și îți vei afla:

Plasamentele natale – locul unde erau planetele pe cer la momentul nașterii tale, indică direcțiile generale și predispozițiile pe care le ai întreaga viață;

Ascendentul – probabil cel mai important element al hărții natale, punctul de pornire, punctul 0, borna vieții tale;

Traznitele planetelor – vom analiza tranzitele planetelor (acestea atrag, influențează și materializează evenimentele vieții precum căsătoria, despărțirea de bunuri și persoane, schimbarea domeniului de activitate etc.) peste plasamentele natale la momentul consultației.