NUMEROLOGIA ESTE UN INSTRUMENT DE EVOLUȚIE PERSONALĂ

Numerologul are cunostiintele numerologice și abilitatea de a interpreta data nașterii tale pentru a raspunde întrebărilor tale, pentru a te ghida în legătură cu deciziile, provocările și grijile cu care te confrunți, pentru a te avertiza cu privire la posibile momente delicate și de a-ți pune la dispoziție soluții practice pentru problemele tale.

Încă din cele mai străvechi timpuri se știa că data nașterii conține informații ce răspund cu precizie întrebărilor și îndoielilor oamenilor.

Pitagora, renumitul matematician, era numerolog, iar calculele pe care le efectuez sunt precise, conform metodei întemeiate de acesta.

CE ESTE NUMEROLOGIA?

Toate relațiile au potențialul de a ne transforma, însă relația cu tine este cea mai de durată, cea mai importantă și cea mai transformațională dintre toate. Pentru a funcționa în parametri optimi tu cu tine, în primul rând trebuie să te cunoști.

Numerologia este un instrument de autocunoaștere și evoluție personală.

Numerologia este o artă, un instrument matematic, clar, exact și cuantificabil care calculează în detaliu și explica în mod practic, oferind soluții aplicabile evenimentelor de viață, întrebărilor arzătoare și relațiilor din viață noastră.

Atât Universul cât și tot ce acesta cuprinde – inclusiv oamenii – este construit conorm algoritmilor Numerologici.

De aceea, Numerologia oferă soluții în procesul de luare a deciziilor majore ale vieții, răspunsuri pentru întrebările majore ale vieții și oferă soluții practice în a face față provocărilor, pentru a depăși blocajele personale și de neam și pentru a ne elibera de tiparele sabotatoare.

Matrix-ul este numerologic, deci ieșirea din Matrix este tot numerologică.

Numerologia este un alt mod de a descrie și explica viața, fiind o limbă straină, rară, cu simboluri fascinante, care te pune în legătură cu vibrații înalte și energii superioare!

Ești curios care sunt secretele ascunse în data nașterii tale?

CUM MĂ POATE AJUTA NUMEROLOGIA?

În ce an personal mă aflu și ce este cel mai bine să fac acum? Sunt compatibilă cu această persoană? Ce profesie mi se potrivește cel mai bine? Când o să-mi meargă și mie bine? De ce se întâmplă aceleași lucruri și cum să atrag alte tipuri de situații?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările arzătoare la care răspund calculele numerologice.

Numerologia te ajută să vezi viața într-o perspectivă nouă și să te deschizi totalității posibilităților! Ședințele te ghidează spre a înțelege că numai tu ești în controlul vieții tale.

Că ai la îndemână alegerea, dar pentru a lua cele mai bune decizii este esențial să te cunoști și să-ți înțelegi motivațiile și mecanismele interioare, aspecte ce pot fi văzute cu ușurință în matricea numerologică (psiho-energo-informativă).

Numerologia te susține în luarea deciziilor de viață importante, când ești în fața mai multor opțiuni ce par ofertante, dar și atunci când treci printr-o perioadă de reevaluare a trecutului pentru a vedea dacă anumite decizii din trecut au fost pe linia destinului tău.

Scopul Numerologiei este să te ajute să te înțelegi mai bine și să conștientizezi zonele puternice și cele sensibile ale vieții tale. Cunoscându-te, indiferent ce se va întâmpla, vei ști cum să întâmpini un eveniment, cum să-l depășești și ce să faci concret.

Rolul meu este să te ghidez în a face cele mai bune decizii pentru tine, dar și a-ți pune la dispoziții instrumente practice pentru a face față oricărei situații.

Vino să găsim împreună soluții și răspunsuri la întrebările tale și trăiește o viață fericită, abundentă și împlinită!

CUM VOM LUCRA?

Pentru a efectua calculele numerologice, a-ți întocmi matricea psiho-energi-informativă și a o interpreta am nevoie de următoarele informații:

 • Numele tău complet la naștere, precum și toate schimbările de nume;
 • Data nașterii – zi, lună, an.

Calculele numerologice personalizate reprezintă mandala vieții tale, propriul tău cod, cu care poți deschide ușile acestei existențe și includ informații despre toate domeniile vieții tale: personalitate și scopul general în această viață, bani și stimă de sine, proprietate, creativitate, familie, copii, muncă, relații, răni ale copilăriei, rutină și sănătate, lecții de viață și cum ar putea apărea în viața ta, lecțiile karmice și posibile provocări, spiritualitate și relația cu divinitatea.

Modul în care lucrez se concentrează pe aspectele practice ale vieții, iar scopul ședințelor de numerologie este să cresc calitatea vieții clienților mei.

Când alegi ședința de Numerologie individuală beneficiezi de următoarele:

 • Răspunsuri pentru întrebările tale, informații și clarificări cu privire la evoluția ta – personală, profesională, spirituală;
 • soluții practice și simple pentu trup, minte și suflet, precum și remedii practice, care ramân la îndemâna ta pe viață. Câteva exemple: soluții spirituale cu care rezonezi conform credințelor și valorilor tale, afirmații pozitive personalizate, recomandări de cărți ce conțin răspunsurile pe larg ale întrebărilor tale, teme practice, sfatul astrologului, ritualuri și soluții zilnice;
 • claritate și concentrare pe ceea ce este important pentru tine, pe prioritățile tale
 • ghidaj cu privire la provocările și grijile cu care te confrunți
 • sfaturi și susținere în procesul de luare a deciziilor importante;
 • asistență în a-ți înțelege direcția cea mai potrivită în viață pentru ca tu să poți discerne ce este pentru tine și la ce să renunți – situațiile și relațiile ce nu-ți mai servesc;
 • conștientizarea celor mai importante calități native ale tale și variante optime de a le folosi pentru a atinge cea mai bună variantă a ta.
 • pregătire în a întâmpina eventuale momentele critice sau tensionate din viața ta;
 • ascultare cu compasiune și confidențialitate pe viață.

Vom analiza împreună rezultatele calculelor numerologice, precum și matricea ta psiho-energi-informativă și îți vei afla, în limita timpului disponibil și a preferințelor tale:

 1. Vibrația Nașterii – totul în Universul acesta în care trăim este vibrație. Chiar și tu. Vibrația nașterii se refera la drumul tău în viață, scopul tău aici pe Pământ, darurile tale divine și moralitatile în care le poți folosi practic și optim pentru a-ți maximize potențialul.
 2. Numărul Destinului – indică misiunea ta personală, scopul înalt pentru care te-ai născut și care este modalitatea practică de a o aborda, este esențial pentru identificarea carierei potrivite și luarea deciziilor în perioade de tranziție.
 3. Numerele Karmice/de Neam – indică mediul psihologic în care ai fost crescut, cum ți-a fost influențată evoluția încă din primii ani de viață, cum să depășești obstacolele, care sunt lecțiile de viață de integrat și cum să faci fața perioadelor tensionate sau dificile.
 4. Matricea Psiho-Energo-Informativă – Utilizez tehnici și calcule special pentru a-ți construi matricea numerologică, care cuprinde: atributele tale mentale, potențialul de energie, puterea de materializare, intuitiție, sănătatea, abilitățile practice, chemarea spirituală, aspectele legate de familie, educație și capacitatea de asimilare a informațiilor.
 5. Anul Personal – arată aria de interes pentru acest an, atât în lumina anului trecut, cât și cu perspectivă pentru anul următor și răspunde întrebărilor de genul “Este momentul potrivit să…?”
 6. Piramida Vieții/Pirmida Ciclurilor Vieții – instrument de numerologie avansată bazat pe ciclurile de 9 ani ale vieții, ce indică temele majore dintr-un anumit ciclu de viață.
 7. Vibrația Casei – Vrei să știi caracteristicile spațiului unde petreci cel mai mult timp? Vrei să-ți transformi casa în “acasă”? Îmbin cunostiinte de Numerologie și Feng Shui pentru a te consilia.
 8. Compatibilitatea Numerologică – află dacă energiile voastre sunt complementare și care sunt punctele forte și aspectele sensibile din relația ta.