BINE AI VENIT ÎNTR-UN SPAŢIU DE AUTOCUNOAȘTERE, IUBIRE DE SINE ȘI PUTERE PERSONALĂ

Sunt Sevim și sunt aici să te susțin pe drumul tău în acea zonă a vieții tale pe care dorești să o îmbunătățești prin a:

  • te ajuta să identifici și să dizovi blocajele, dar și credințele limitative;
  • te ajuta să conștientizezi ce nu îți mai servește în drumul tău și a-ți oferi metode de a înlocui vechile tipare comportamentale cu unele noi, productive și benefice ție;
  • te susține să-ți îndeplinești obiectivele tale și a te susţine să devii cea mai buna variantă a ta.

Ai capacitatea de a-ți schimba povestea! Dobândește claritate asupra vieții tale, vindecă-ți sufletul și redobândeşte puterea asupra vieţii tale! Meriți asta!

CE ESTE TERAPIA HOLISTICĂ?

Terapia Holistică hrăneşte întreagă ființă – corpul, mintea, spiritul și inima, aduce schimbări de durată în viaţa ta și invită bucuria, echilibrul şi sănătatea în rutina ta zilnică.

Abordarea Holistică se refera la credința că toate părțile unui întreg sunt inteconectate la nivel profund și pot fi explicate doar prin referire la întreg. Rădăcina acestei metode se trage dintr-o Abordare Integrată a Vieții, ca întreg format din Trup, Minte, Suflet și Spirit.

Terapia Holistică se concentrează pe persoană, pe OM, ca și întreg format dintr-un corp sănătos, un univers emoțional divers, o latură spirituala cu care este în contact și o minte cu potențial nelimitat.

Referindu-se la identificarea blocajelor de comportament, stabilirea obiectivelor clare și concise și apoi îndeplinirea lor prin intermediul instrumentelor dobândite în cadrul ședințelor de terapie, Terapia Holistică este transformațională la un nivel foarte profund și dezvoltă un stil de viață armonios, cu sens și înțeles, în armonie și împlinire personală.

OARE AM NEVOIE DE TERAPIE HOLISTICĂ?

Simți că trăiești pe pilot automat – muncă, mâncare, somn și de la capăt? Atragi același tip de situații în viața ta? Poate același tip de persoane? Nu mai simți bucuria de a trai? Ești pregătit(a) să găsești o noua direcție, să vezi un nou scop al vieții, să-ți descoperi pasiuni și abilitați de care nici nu știai și să le transformi în obiceiuri sanatose ce-ți aduc bucurie zilnic? Ești pregătit(a) să-ți schimbi viață? Vrei să evoluezi, dar nu ști de unde să începi?

Terapia Holistică este asemănătoare combinației dintre Sport și Dieta și Antrenor Personal. Imbatabilă!

Redescoperă încrederea în viață și investește în tine! Învață cum să fii personajul principal din viață ta și fă tranziția de la nesiguranță la success, încredere și abundență!

CUM VOM LUCRA?

Începem prin a avea o conversație inițială de descoperire (Programează-te acum) prin care ne vom cunoaşte şi vom discuta obiectivele și așteptările tale cu privire la Terapia Holistică.

Ulterior, voi crea un plan personalizat nevoilor şi obiectivelor tale care va cuprinde aspecte pe care ne vom concentra, precum şi metodele prin care vom obţine rezultate.

Metoda mea de lucru este munca în echipă, împreună spre obiectivele tale. În acest proces și drum suntem o echipă. Îmi doresc să reușești! Ce pot să promit este că voi ține cont de viziunea și dorințele tale și îți voi fi alături pe această cale de redescoperire pe care ai ales-o. Te voi susține cu toată cunoașterea, experiență, disponibilitatea și deschiderea mea pe tot procesul. Scopul meu este să ca tu să obţii beneficii maxime din procesul de Terapie Holistică prin a te conecta cu resursele tale interioare.

Succesul tău este succesul meu!