TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.SEVIMGLIGABAUBEC.COM

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.sevimgligabaubec.com. Accesand sau utilizand website-ul www. sevimgligabaubec.com, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de HOLISTIC THERAPY JOURNEYS S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Calea Mosilor nr. 158, scara B, et. 2, biroul 2A, Sector 2, inscrisa in Registrul Comertului sub nr. de ordine J40/16733/2019, avand CUI 41993114, cont bancar nr. RO07RNCB0074165886810001 deschis la Banca Comerciala Romana, reprezentata legal prin Administrator Sevim Gliga-Baubec. www.sevimgligabaubec.com este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziționa sesiuni, cursuri și bilete de acces la evenimentele organizate de SC HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL.

 

Drepturile utilizatorului site-ului www.sevimgligabaubec.com

Utilizatorul site-ului www. sevimgligabaubec.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea HOLISTIC THERAPY JOURNEYS S.R.L. si nu poate fi folosit/preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii. Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL la adresa life@sevimgligabaubec.com

Obligatiile utilizatorului site-ului www.sevimgligabaubec.com

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs.;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Conditiile generale de achizitionare de servicii pe site-ul www.sevimgligabaubec.com

Orice achizitie efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit serviciu. Daca cererea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare din partea HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite oferte speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL pentru detalii complete la emailul life@sevimgligabaubec.com

 

Mod de funcționare

Înscrierile în evenimente/cursuri/programe/ și comenzile effectuate pe site-ul www.sevimgligabaubec.com vor fi confirmate printr-un email primit după finalizarea/înregistrarea comenzii.

Plata

Plata integrala a serviciului se efectueaza la momentul achizitionarii serviciului numai prin metodele de plată menționate mai jos.

 1. Plata online cu cardul

Daca in momentul achizitionarii seviciilor alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online” sau “Card bancar – in rate”, veti fi redirectionat catre site-ul securizat al procesatorului de plati electronice (Mobilpay.ro) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Pentru platile prin cardurile bancare, HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL nu percepe nici un comision!

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
 • Data expirarii cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Pentru consultanta privind efectuarea platilor online ne puteti apela la +40726923470

 

 1. Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata, veți transmite un email la life@sevimgligabaubec.com și vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura.

 

 1. Cash:

Plata in numerar se poate face in RON in orice sucursala a BCR SA – in acest caz vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura.

După efectuarea plății, este necesar să trimiteți confirmarea plății dvs. cu menționarea produsului/sesiunii/cursului achizitionat la life@sevimgligabaubec.com

 

Returnarea contravalorii sumelor efectuate/Modificări

Dacă vă răzgândiți din orice motiv, cu mai mult de 10 zile înainte de data sesiunii, cursului, evenimentului, vă vom returna banii 100% fără întrebări.

Dacă vă răzgândiți din orice motiv cu mai puțin de 10 zile inainte de data sesiunii, cursului, evenimentului, banii nu mai pot fi returnați, însă putem să transferăm sumele avansate către un înlocuitor găsit de dvs.

Pentru notificarea oricăror modificări cu privire la sesiunile, cursurile, evenimentele achiziționate sunteți obligați să transmiteți un email la life@sevimgligabaubec.com cu cel puțin 24 de ore înainte de sesiune, curs sau eveniment. Neprezentarea la sesiune, curs sau eveniment fără această notificare duce la plata a 50% din prețul plătit pentru reprogramare.

 

Politica de livrare

Serviciile de pe site-ul www.sevimgligabaubec.com vor fi livrate/pretate prin internet, în metoda agreată cu clientul (exemplu: Skype, WhatsApp, Zoom, telefon etc.). În situația în care clientul se află în București, se poate proceda la livrarea serviciilor de consultantă în persoană, ulterior înțelegerii dintre părți.

 

HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL nu-si asuma nici o obligatie de a presta serviciile in cazul neplătii integrale a serviciilor comandate și nici pentru sumele transmise în alte moduri decât cele specificate mai sus.

 

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.sevimgligabaubec.com este un site cu continut informativ. HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de administrator numai in momentul achizitionarii serviciilor.
HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL. HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.sevimgligabaubec.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.sevimgligabaubec.com si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa, domiciliu, adresa de e-mail, data nasterii, locul nașterii, ora nasterii, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs., pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar.

Utilizatorii site-ului www.sevimgligabaubec.com isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: life@sevimgligabaubec.com

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre HOLISTIC THERAPY JOURNEYS SRL, puteti accesa site-ul www.sevimgligabaubec.com sectiunea Politica de confidentialitate.